Portfolio

Project#4

Den rigtige rolle af en synsk clairvoyant skrevet af: moraa14

 

En person, der har både evner som en synsk og en clairvoyant, der betegnes som en synsk clairvoyant. En synsk kan føle og opfatte ting, som en normal menneske kan ikke med sine sanseorganer. En clairvoyant, på den anden side, er en person, der kan se ting, mennesker osv. på en måde ikke mulig ved normal menneskelig syn. Clairvoyance er således en delmængde af at være synsk.

Hvem er synsk clairvoyant?

En synsk clairvoyant er således den slags en synsk person, der har den sjette sans af syner. Han besidder kraften af ”clairvoyance”, dvs. den franske version af udtrykket” klar syn” evne. Synske clairvoyante har dermed mulighed for at se deres kære tusindvis af kilometer væk, objekter opbevares i lukkede beholdere i et andet rum eller endda begivenheder der har fundet sted i fortiden, eller vil ske i fremtiden.

Den evne som kendt som synsk clairvoyance fandt sine rødder i oldtiden og blev praktiseret af helgener og munke. På denne måde kan dette være relateret til religioner med oprindelige baggrund, hvor profeterne praktiserede synsk clairvoyance med hjælp fra højere niveauer af meditation og andre lignende praksis. De kunne på denne måde regulere deres sind til en sådan intens fokus, at de var i stand til at vokse i dem de beføjelser, hvilket gør dem synske clairvoyante.

Synske clairvoyante kan også findes i dag-til-dag, spontane omstændigheder uden nogen religiøse aspekt til det. For eksempel har mange mennesker har oplevet at have pludselige visioner af kære, som er døende eller i store smerter.

Hvad er forskellen mellem clairaudience-clairsentience og en synsk clairvoyant?

Clairaudience og clairsentience er forskellige begreber, der er almindeligt forveksles med en synsk clairvoyant. Forskellen ligger i anvendelsen af sanseorganer. De to første nævneer de beføjelser, relateret til følelse og hører ting, der ikke er muligt ved normale mennesker. Synsk clairvoyance er evnen af en person til at opfatte gennem hans eller hendes øjne, ting der normalt syn ikke kan. Tilsvarende er der andre sådanne specialiteter nemlig clairalience, som er evnen at lugte, claircognizance er den særlige evne at vide, og clairgustance er det enestående særlige evne til at smage.

I livet, kan du møde en person, der er i stand til at visualisere en nær og kære levende tusindvis af km væk, når denne er i nogle problemer eller er døende. Der kan også være tilfælde, hvor han kan være i stand til at se noget, som er skjult på et sted, hvor en almindelig mand ikke engang kan opfatte tilstedeværelsen af det samme.

Synsk tests

Disse tests er rigeligt tilgængelig online i dagens æra af et teknologisk boom. Men det skal også nævnes, at disse er grundlæggende test, som kan fortælle dig, om du besidder den synsk evne eller ej. Desuden bør man altid vælge tests fra autentiske kilder fra tusindvis af let tilgængelige dem online. Hvis du ønsker at gå til en avanceret test, som garanterer mere præcise resultater og mere information, synske tests foretaget af forske institutioner ville være stedet at gå.

Afslutningsvis en synsk clairvoyant finder ofte sig selv begrænset i førende et normalt liv på grund af hans sjette sans. Derfor tænker de mange gange på deres særlige beføjelser som en forbandelse. Men det er værd at nævne på dette punkt, at en synsk clairvoyant er en af de sjældne evner i denne verden og så sådanne synske kræfter bør altid betragtes som en gave og bruges til gavn for andre medmennesker.


admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *