Portfolio

Project#1

At vide mere om synske evner skrevet af: Subramaniam At vide mere om psykiske evner

Der er et stort antal mennesker der tror på synske færdigheder, og de er også viser deres interesse i at drøfte med et synske medium. Synske evner hjælpe folk til at have en kontakt mellem en eksisterende person, og de døde, forudsige om fremtiden og ser fortiden. På grund af mange falske mennesker på clairvoyante steder, folk finder svært at finde en god synske medium. Bare du skal bare bruge lidt af din tid til at finde en god synsk medium. Du er nødt til at søge efter det netværk, der er specialiseret i medier. Du er nødt til at undersøge deres historie for at se, hvilken slags læsninger de giver og studere mere om fysik og modtage oplevelse på samme område. Du kan også anmode dine venner eller naboer til at få nogle henvisninger.

Når du søger via internettet, kan du se kunders anmeldelser og dette vil hjælpe dig til at vide noget, og du vil også få nogle ideer. Du er nødt til at deltage i de lokale synske møder. Hvis du bor i byen, er der sandsynligvis antal særlige møder, udført af nogle organisation hvert år. Du kan også kontakte spirituel, der er specialiseret i synske medium. Du er nødt til at kende din interesse og tanker om synske medier. Når man ser nogen der er interesseret i den samme linje, du er nødt til at møde dem og planlægge den rigtige dag til diskussion. Når du møder, så spørge, hvordan de føler om evner og deres tro. Der er en stor fordel på at søge efter den synsk medie. Du vil være i stand til at få nogle gode erfaringer og kender åndelige verden. For at modtage åndelig oplevelse og til at vide mere, er du nødt til at finde en synske medium med et godt ry. En god synsk medium vil ændre dit liv, derfor er det vigtigt at finde den rigtige.

Levitation

Dette er en anden mulighed, clairvoyante har, de kan hæve enhver fysisk genstand op i luft uden fysisk kontakt. Dette kan opnås med hjælp fra tre metoder, som er meget svært for almindelige mennesker at forstå. Æteriske sprits i naturen kan påberåbes til at løfte objekt. Der er chancer for at vende lov relateret med tyngdekraften for at gøre objekterne trodse tyngdekraften og også for svævende. Dette er den metode, der blev lavet anvendt med det formål at konstruere Stonehenge og pyramiderne.

Teleportering

Teleportering er en fremgangsmåde, hvor et materiale kan gøres usynligt og transporteres til et andet sted hvor det gøres synligt. Dette er den metode, der kan opnås ved at gøre genstandene få energi med tilstrækkelig mængde vibrationsenergi.

Telepati

Telepati kan betragtes som en fremgangsmåde, som benyttes til kommunikation uden at bruge de fysiske sanser, men ved at anvende direkte overførsel af følelser, tanker og ideer. Telepati kan ske på tre måder, og de er intuitive telepati, intellektuel telepati og instinktive telepati. Den laveste form for telepati er den sub bevidste og instinktiv telepati noget de fleste af individer besidder. Dette er den mere vellykkede form for telepati, og som normalt opstår mellem mennesker med tættere følelsesmæssige bånd. Mental telepati, der kommer under den intellektuelle telepati er den sande telepati. Tilfældig telepati går ud over de lineære tanker og hjælper med at gøre det muligt hele koncepter til at få transporteret også.


admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *