Hjemsøkelse

Hjemsøkelse

Noe vanskeligere er å forklare forekomster eller hendelser som involverer overnaturlig makt når det gjelder person, sted, dyr eller ting som kommer under paranormale hendelser. Disse paranormale hendelsene er vanskelig å forklare med vanlige ord. For å studere disse paranormale fenomenene, har en egen studieretning utviklet seg, kalt parapsykologi. Hjemsøkelse er en slik paranormal aktivitet som hovedsakelig involverer pusten fra fortiden. Parapsykologi har videre delt opp kravet i fire forskjellige deler.

Disse inkluderer: –

  1. Demonisk hjemsøkelse
  2. Intelligent hjemsøkelse
  3. Poltergeisthjemmesøkelse
  4. Resthjemsøkelse

 

Demonisk hjemsøkelse

Demonisk hjemsøkelse er den mest dødelige blant alle. I denne formen forsøker djevelens ånd å overvinne menneskelig individualitet. I første omgang ser det ikke ut til å være veldig truende, men når tiden går, trer demonens ånd frem som en sterk, svikefull ond ånd.

Alt det dårlige begynner å skje med den enkelte, selv fysiske angrep kan skje. Ond ånd ødelegger alt det gode og tar kontroll over den berørte personens vilje. For å løse demoniske hjemsøkelse er det nødvendig med en spesialist som har erfaring med å håndtere slike negative energier. På et tidspunkt forsøker djevelen å leve som den ikke er til stede, men vil fortsette å skade den okkuperte individets legeme.

 

Intelligent hjemsøkelse

Som navnet antyder i intelligent hjemsøkelsen, kan åndene kommunisere i den fysiske verden. Dette er den tradisjonelle hjemsøkingen. Selv om denne typen spøkelse ikke er skadelig, kan denne ånden flytte objekter fra ett sted til et annet, det kan skjule ting og til tider kan de snakke med folk. I denne formen er hovedmotivet å få oppmerksomhet og formidle sine meldinger. Intelligent hjemsøkelse skyldes for det meste uforutsette omstendigheter eller overflødig kjærlighet til sine kjære.

 

Poltergeisthjemsøkelse

Polter er det tyske ordet som betyr ”støy”. Poltergeisthjemsøkelse er forbundet med forstyrrende lyder, bevegelige objekter, objekter kan kastes eller skjules, noen ganger rapporteres også fysiske angrep og interferens i elektroniske enheter. Denne typen hjemsøking begynner som et spill, men langsomt øker intensiteten og det blir farligere.

 

Resthjemsøgelse

Dette er den vanligste formen for hjemsøkelse. Det involverer vanligvis ingen ånd, men det er mer sannsynlig at det er rester av tidligere og tilknyttede minner. Som enhver tragisk hendelse som kan være knyttet til en bestemt person eller et sted. Denne scenen eller bildet av personen fortsetter å komme som en mening. Disse observasjonene kan være på et bestemt tidspunkt. Disse er som en indirekte kommunikasjon og det meste ufarlig.


admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *