Har du lett for å le og gråte ?

Har du lett for å le og gråte ?

Folk som er gode og snille av natur, de som er avslappet og aksepterer livet som det er har lett for å le. De er har lett for å bli overrasket og de er nysgjerrige.

Du kan bare gråte fra å le for mye 🙂
Det er den enkle tenkemåten, hold deg rolig og avslappet i måten du ser livet på.
Skjer det noe som får det til å gråte, så er det måten du oppfatter det på som gjør det. Det er din personlige mening, den kan være riktig eller feil.
Ord og folks oppførsel kan påvirke deg, men det er bare bare tankegangen din, verdenssynet du har og dine overveielser som bestemmer dine følelser.

Så hvorfor ta ting personlig? Det er ikke verdt å gruble over alt andre sier og gjør.

Det er bedre å ha positive tanker (derfor bør du alltid smile) fordi dine tanker bli dine ord og dine ord bli dine handlinger og dine handlinger avgjør om du er en vellykket person eller ikke. Det er bare opp til deg.

Stort sett tror vi at vi ler i glede og gråter av smerte., Ikke sant? Vel, det er ikke så svart og hvitt, vi kan le og gråte samtidig.

Noen ganger midt i noe morsomt, vil tristheten komme midt i situasjonen som fikk deg til å le. Det som er trist kan også ha en side som er trist, eller det kan utløse et gammelt minne som var trist og vondt og nå kommer tilbake til deg.. Begge følelsene utløses av emosjonelle stimuli og er nevro komplisert, og endrer den nevrotransmitter aktiviteten i hjernen og hormonnivået på både subtile og ikke så subtile måter.

Latter letter på stresset, forbedrer immunsystemet og samspillet med andre mennesker. Gråt påvirker hormoner og kjemiske proteiner på en måte som fremmer ro og reduserer depresjon.

Kort sagt, vil jeg si at du ble overveldet av følelser. Hvis du ikke har sluppet ut følelser på en stund, kan det føles bra, men veldig sterkt følelsesmessig. Derfor kanskje føler du at kroppen rister fordi du får en nervøs reaksjon og blir overveldet. Da er gråten tegnet på at du slipper følelsen, får den ut og kan smile igjen.

Noen ganger gråter vi fordi vi er overveldet av lykke, dette skjer hovedsakelig med kvinner. Menn kan være mer i stand til å holde sine følelser stengt inne.

Både latter og gråt er viktig for vår følelsesmessige og fysiske velvære.

Det er helt normalt. Følelser er ikke rett eller galt, de er bare mine og jeg vet når jeg er veldig opprørt og nervøs. Jeg pleier å le først for å slippe ut mine intense følelser, men når virkeligheten banker på døren og alt blir vanskelig så gråter jeg. Mange forstår ikke dette og at det er en veldig normal reaksjon på intense situasjoner. Jeg følger mine egne følelser og viser hva jeg føler, så får folk tro og mene hva de vil om det. Det bør du gjøre også.


admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *