Fælles clairvoyant

Fælles clairvoyant

Fælles clairvoyant metoder skrevet

Mange gange vil vores indre synske guru hjælper os i liv beslutninger. Vi har alle haft en tilfældighed, mavefornemmelse, og forudanelser som en del af vores liv. Nogle kalder det den esoteriske, okkulte, eller new age metoder. Det er ofte svært for den logiske del af vores hjerner til at indrømme vores intuition. Synsk clairvoyant har kendt til denne fælles indre visdom i lang tid. Disse psykiske clairvoyante metoder er tilgængelige for alle, der lægger det nødvendige arbejde for at få dem.

Nedenfor er nogle af de populære clairvoyant metoder:

  1. prækognition. Dette er vores intuition fortæller os noget er ved at ske, normalt er det en begivenhed, og advarer os, før det sker. Dette er tæt forbundet med vores intuition og vores indre stemme, der kommer fra det højere selv. Vores indre stemme altid ønsker at beskytte os mod overgreb og ulykke. Prækognition kan komme i en drøm, og en anden almindelig form for det er at have en dårlig fornemmelse om ting, og det betyder større del af vores indre ånd advarer os til at være forsigtige og til at gå med forsigtighed.
  2. Telepati. Vi bruger mobiltelefoner og internettet til at kommunikere, og det er meget praktisk. Forestil kommunikation fra sind til sind uden nogen ekstern kilde til at hjælpe os. Dette er telepati i en nøddeskal. Det er, når du kan sende tanker ind i hovedet på andre og gør det rent fra sind til sind. Denne synske metode er blevet undersøgt i mange år, og det er nu blevet bevist af beundrede forskere, at det eksisterer uden tvivl. Jeg tror på menneskehedens fremtid denne latente menneskelige færdigheder vil få større betydning.
  3. Chakra energi. Langs rygraden, i metafysiske udtryk, har vi, hvad der er kendt som den menneskelige chakra system. Det er kilden til det, der kaldes kundalini energi. Shakti åndelige energi, og det hviler i bunden af rygsøjlen i halebenet område af ryggen. Mange indiske guruer har lever godt af at undervise vesterlændinge hvordan at hæver denne hellige kundalini energi, og det kommer med mange fordele. Les mer om oss

Det chakra-systemet består af energi centre; kronen, det tredje øje, halsen, hjertet, solar plexus og roden energi center. Jo mere vi arbejder på disse, jo lettere vores åndelige rejse på jorden er som vores clairvoyance vokser som lader os læse energi i livssituationer.

  1. Ud af kroppen rejse. Denne esoteriske teknik indebærer at have astrallegemet forlader den fysiske krop og rejse til langt væk fjerne steder. Det er ofte udføres ubevidst men med praksis kan du få kontrol over denne metode. En masse astrale erfaringer er blevet skrevet om dette fascinerende emne. Det gør pirre fantasien, når du hører om nogle af de ud af kroppens eventyr folk får, når de rejser på denne måde.

Sammendrag

Der er andre almindelige clairvoyante metoder, og denne liste er en god begyndelse. Spåkoner har været kendt siden de dage i det gamle Egypten og er blevet hørt, ofte i private, til nøjagtig indsigt, de tilbyder. Det er min mening er der en lille smule af synsk i alle. Hvis du genkende nogen af de færdigheder der er her, vil du vide at det er sandt.’


admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *